Bemutatkozás   Elérhetőség   Aktualitások   Rendezvények   Területi szervezetek   Közlemények
Hírek - aktualitások
Sportjogi Konferencia a Testnevelési Egyetemen
Helyszín: Testnevelési Egyetem Főépület I. emelet Hepp Ferenc Díszterem (1123 Budapest, Alkotás utca 44.) Időpont: 2018-03-22 09:00
A Testnevelési Egyetem a sport jogi szabályozásának több területét érintő kérdésekben sportjogi konferenciát rendez. A konferencia előadói az aott szakterület neves képviselői. A konferencia ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A konferencia részletes programját a letölthető meghívó tartalmazza. Mi..
Tájékoztató - küldöttarányok megállapításáról
Pályázati felhívás - pályakezdő fiatal jogászok számára
A Magyar Jogász Egylet (MJE) Vezetősége pályázatot ír ki jogászi egyetemi végzettséggel rendelkező pályakezdő jogászok részére a jogalkotás, illetve a jogalkalmazás fejlesztését szolgáló tanulmányok alkotására. A pályázaton azok vehetnek részt, akik 2018. január 1-ig még nem töltötték be 35. életévü..
Megyei Jogászbál
A Magyar Jogászegylet Komárom-Esztergom Megyei Szervezete 2018-ban is megrendezi a hagyományos Megyei Jogászbált. A Jogászbál időpontja: 2018. február 17. napja (szombat), érkezés 18:00 – 19:00 óra között, megnyitó 19:00 órakor. A Jogászbál helyszíne: Tata, Gottwald Hotel Étterme A Jogász..
Közös jogász színjátszás a Tatai Patara középkori rendezvényen
Tatai Patara 2017 - az idei évben az Egri Csillagokból ismert áruló Hegedűs hadnagy perét adták elő megyei jogász kollégák. A hangulat az előadók, és talán a hallgatóság között is arról árulkodott, hogy jövőre is érdemes lesz ismét nekivágni egy újabb darabnak! Köszönet minden önkéntes színésznek, s..
Zala Megyei Deák Ferenc Jogásznap
A hagyományoknak megfelelően 2017. évben is megrendezésre kerül a Zala Megyei Deák Ferenc Jogásznap.
Tavaszi Jogásznap
A Magyar Jogászegylet KEM Szervezete az idei évben is olyan témakörökben kíván konferenciákat szervezni, amelyek leginkább érintik tagjaink mindennapi munkáját is. Az idei évben elsőként a Polgári Perrendtartással kívánunk foglalkozni és örömmel tudatjuk tagságunkkal, hogy a témában szervezett konfe..
Tájékoztató a Magyar Jogász Egylet 2016. évi szakmai pályázatának díjazottjairól
Tizenhét pályamunkát díjazott a Magyar Jogász Egylet a pályakezdő jogászok számára kiírt szakmai pályázatán.
<<  | 1 2 3 >>
Név:
Email cím: