Bemutatkozás   Elérhetőség   Aktualitások   Rendezvények   Területi szervezetek   Közlemények
A Magyar Jogász Egyletről


A Magyar Jogász Egylet (MJE)

a jogászi hivatásrendeket hagyományosan egyesítő, rangos civil szervezet, megyei szervezetek országos lefedettséget adó hálózatával.


 A szervezet Alapszabályában foglaltak szerint:

  „ A Magyar Jogász Egylet célja a jogászság általános társadalmi érdekeinek érvényre juttatása, a magyar jogélet fejlesztése, a jogtudomány művelése, a jogélet különböző területein működő jogászok szakmai-tudományos együttműködésének előmozdítása.”

 

Az Egylet szakmai - közéleti tevékenységének emblematikus eseményei a kétévenként rendezett Magyar Jogászgyűlés, az évente rendezett Jogász Vándorgyűlés, valamint a területi szervezetek, és a szakosztályok szakmai rendezvényei. (www.jogaszegylet.hu/index.php)

2011. óta a Magyar Jogász Egylet Elnöke ismét Dr. Sárközy Tamás egyetemi tanár. Az Egylet vezetőségét, szakmai tevékenységének irányítóit hagyományosan a jogászi hivatásrendek ismert, magasrendű képviselői adják. (www.jogaszegylet.hu/index.php)

A Magyar Jogász Egylet rendezvényein szeretettel látjuk a szakma gyakorlott képviselőit, fiatal kollégáinkat, a jogi hivatásra készülő joghallgatókat, a rendezvényeinket megtisztelő minden érdeklődőt! A Magyar Jogász Egylet várja a jelentkezését! Látogasson bennünket a facebookon! (www.facebook.com/pages/Magyar-Jog%C3%A1sz-Egylet-MJE/200535173298486)

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Név:
Email cím: