Bemutatkozás   Elérhetőség   Aktualitások   Rendezvények   Területi szervezetek   Közlemények
Csongrád megye - Bemutatkozás
Bemutatkozás Elnök / Vezetőség Hírek - aktualitások Események

Szeretettel köszöntjük a Csongrád Megyei Szervezet oldalán!

 

A Csongrád Megyei Szervezet vezetése a korábbi nagyszerű kezdeményezések nyomdokain haladva, de azokat kibővítve – többek között – célul tűzte ki a jogági szekciók és a helyi – városi – csoportok tudományos tevékenységének kibővítését, a SZTE Állam- és Jogtudományi Karával fennálló jó kapcsolat kiszélesítését, a fiatal jogászok felkarolását.

Ennek keretében fontos feladatunknak tartjuk a megyei jogászság összefogását tudományos, sport, kulturális és szabadidős tevékenységek keretében. A már hagyományosnak tekinthető Veritas-kupa keretében a sportrendezvény mellett szeretnénk színvonalas és rendszeres kötetlen találkozási lehetőséget biztosítani a megyében dolgozó jogászság számára. Terveink között szerepel tagjaink számára az elérhető szolgáltatások bővítése, színesítése.

A fenti szempontokat szem előtt tartva szakmai- és tudományos tevékenységünket elsősorban a jogági szekciók és a helyi városi csoportok tudományos tevékenysége útján kívánjuk biztosítani, de részt kívánunk venni országos szintű, sőt a nemzetközi konferenciák megszervezésében is. Tájékoztatjuk tagtársainkat, hogy a jövőben az alábbi jogági szekciókat kívánjuk működtetni:

 

Szekcióink:

 

  1. Büntető jogi
  2. Civilisztikai
  3. Jogtörténeti
  4. Közjogi
  5. Nemzetközi és Európa jogi

 

Örömmel tájékoztatjuk Kollégáinkat, hogy ezen szekciók vezetésére és azok munkájában való aktív részvételre ez idáig számos kiváló, nagy tekintélyű egyetemi oktatót és a  jogászi szakma más területein dolgozó, elismert jogi szakembereket is sikerült megnyerni.

 

 

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Cím: 6721 Szeged, Bocskai utca 10-12. 37. szoba

Tel./fax: (62) 544-027

E-mail: mjecsmsz@gmail.com

 

Szeretettel várunk tagjaink sorába minden érdeklődőt, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal az alábbi űrlapon:

Vegye fel a kapcsolatot velünk!
Az Ön neve: *
Email címe: *
Biztonsági kód:
Kód ismétlése: *
Üzenet:
 
   
Név:
Email cím: