Ínyencek Klubja

Kedves Kollégák! A Magyar Jogász Egylet Komárom-Esztergom Megyei Szervezete a tatai Gottwald étteremmel és az Ínyence Klubjának alapítóival együttműködve ezúton meghirdeti a következő csütörtök esti vacsorarendezvényt 2022. április 28. napjára (csütörtök) 18:00 órai kezdettel, mely alkalommal a klasszikus tavaszi magyar gasztronómia fogásait felvonultató tematikus vacsora kerül felszolgálásra, a fogásokhoz igazított magyar kézműves sörkülönlegességekkel. A következő […]

Publikálási időszak 2022.04.14

Kedves Kollégák!

A Magyar Jogász Egylet Komárom-Esztergom Megyei Szervezete a tatai Gottwald étteremmel és az Ínyence Klubjának alapítóival együttműködve ezúton meghirdeti a következő csütörtök esti vacsorarendezvényt 2022. április 28. napjára (csütörtök) 18:00 órai kezdettel, mely alkalommal a klasszikus tavaszi magyar gasztronómia fogásait felvonultató tematikus vacsora kerül felszolgálásra, a fogásokhoz igazított magyar kézműves sörkülönlegességekkel.

A következő Ínyencvacsora témája: „A Tavasz ízei a háztájiból”.

A vacsora helyszíne: Hotel Gottwald Étterme, Tata

A vacsora tervezett menüsora:

– Vendégfogadás csurgatott káposztás tejfölös rétessel – hozzá kínált sör: https://onebeer.hu/Reketye-L-A-B-033l-Sos-Savanyu

– Leves: Zsenge zöldborsó leves

– Főétel: Rántott csirke petrezselymes újburgonyával, fejes salátával – hozzá kínált sör: https://onebeer.hu/HopTop-Cekla-033l és https://onebeer.hu/Sort-Winter-Onion-033l

– Desszert: Aranygaluska újragondolva – hozzá kínált sör: https://onebeer.hu/Viharsarok-Almas-Pite-033l

– Kávéhoz kínált sör: https://onebeer.hu/Ugar-Tiborg-Deluxe-Roastopus-Edition-033l

A vacsora fogásaihoz a OneBeer kézműves söröző és webshop ( One Beer Pub Budapest ) szakértője által válogatott magyar kézműves sörök kerülnek felszolgálásra. és a vacsora után a még szomjas vendégek további söröket kóstolhatnak.

A vacsora előtt és részben közben a témához kapcsolódó gasztronómiai előadást hallgathatunk meg Essősy András előadásában a házilag nevelt csirke optimális nevelési körülményeiről, a húsának kiváló élettani hatásairól, tápértékéről, ízvilágáról, főként összehasonlítva a kereskedelemben kapható csirkével és annak húsával.

A vacsora egyes fogásai előtt a OneBeer szakértője ajánlja és bemutatja az adott fogáshoz illeszkedő söröket.

A részvételi díj: 11.900,- Ft / fő, mely tartalmazza a vacsora és a felszolgált sörkülönlegességek árát és a helyszínen fizetendő.

Kérjük, hogy a jelentkezéseket legkésőbb 2022. április  22. napjáig szíveskedjetek megküldeni az iroda@kemuk.hu email címre.

Várjuk a jelentkezéseket és bízunk abban, hogy a korábbi alkalmunk sikerére is tekintettel mind többen tudunk a rendezvényen találkozni.

Üdvözlettel:

Dr. Becker Tibor, Dr. Gödölle Zoltán és a Gottwald család

a szervezők nevében